Funky Marys

The Funky Marys – „Die Mädche vum Rhing“ is al jaren de meest succesvolle en meest bekende Keulse (carnaval) damesformatie. Met gemiddeld 250 live optredens per jaar (inclusief Lanxess-Arena / Lachende KölnArena), tal van tv- en radio-optredens, vierde zij vorig jaar hun 15-jarig jubileum met een groot concert.

De Funky Marys overtuigen het publiek met kracht, geweldige stemmen, uitstraling, spetterende liedjes en een frisse en dansintensieve show. Aangevuld met een grote dosis vrouwelijke charme, verspreiden ze een geweldige sfeer en veel plezier. Met je feest geschikte Keulse popnummers, zoals “D.A.N.Z.E.”, #TAKT of „En Woch lang wach“, zijn ze een integraal onderdeel van alle DJ’s en zijn zij op bijna elk feest.

Jong en oud vieren op verschillende evenement met deze damesformatie, die hun podiumprogramma flexibel aanpassen aan het publiek, de locatie en de stemming. Ver over de grenzen van Keulen en Duitsland zijn de dames een onderdeel van evenementen in de Benelux, Oostenrijk, Zwitserland, Mallorca, Dubai en zelfs China (hier mochten de dames 4 x op uitnodiging spelen).

Carnaval, Oktoberfest, apres-ski, zomerfestival – er is niets voor de dames, dat niet past. Of het nu gaat om kostuum, Dirndl, skikleding of zomeroutfit – ook hier zijn de dames ongelooflijk veelzijdig! Dit jaar heeft zelfs Mickie Krause het aangedurfd om het nummer „En Woch lang wach“ te coveren en klimt momenteel naar # 1 van Duitse party hits.

 

Liedjes

D.A.N.Z.E

En Woch lang wach

#TAKT