Gemeente Kerkrade

Een dik verdiende pluim voor onze gemeente! Ook dat mag eens gezegd worden…

De markt is leeg, de tent weer netjes opgeborgen, Dom Kölsch heeft al haar goederen weer naar Keulen getransporteerd, D&D verhuur, U Rent, service & onderhoud Ger Wante, EHBO, Meggie en Loek, en nog veel meer. Niets duidt er meer op, dat wij afgelopen weekend zo’n 3000 bezoekers mochten vermaken met de eerste editie van Colonia i Kirchroa. Voor ons als organisatie, was het een groot feest met positieve commentaren, uiteraard ook enkele commentaren in de vorm van opbouwende kritiek.

Wij als stichting hebben hard gewerkt om deze eerste editie tot een succes te maken. Succesvol kun je alleen zijn als team. Wij hebben gemerkt dat het team gedurende de afgelopen maanden steeds groter werd. En dan bedoelen wij dat het team werd uitgebreid met medewerkers van de gemeente Kerkrade. Zij hebben ons met raad en daad bijgestaan en stonden altijd voor ons klaar. Ook op uren dat men dat niet van hun verwacht.

Zonder hun hadden wij dit evenement niet zo succesvol kunnen volbrengen. Voor veel mensen is het altijd vanzelfsprekend wat de medewerkers van de gemeente voor haar inwoners doet, echter voor ons als organisatie was dit heel bijzonder en voelde zoals gezegd als een team van bijzondere waarde!