Terugbetaling tickets i.v.m. Corona

Het besluit dat Colonia i Kirchroa op 21, 22 en 23 mei 2020 niet doorgaat heeft tot gevolg dat wij de entreeprijs van het ticket aan u gaan terugbetalen. De terugbetaling zal uitgevoerd worden door Tickly die voor Colonia i Kirchroa ook de verkoop hebben geregeld. Deze uitbetalingen zijn gestart op 3 april 2020. De klanten die de tickets contant hebben gekocht bij de resellers kunnen het bankrekeningnummer en ordernummer mailen naar het e-mailadres info@visitzuidlimburg.nl. Wij bedanken ons en hopen u volgend jaar wederom te mogen begroeten. Als organisatie hebben we besloten om de volgende editie rond Hemelvaart 2021 te houden. Groet, Organisatie Stichting Colonia i Kirchroa

Corona update

In verband met het Corona virus heeft de overheid bekend gemaakt dat er tot 1 juni 2020 geen evenementen mogen plaatsvinden. Dit betekent dat Colonia i Kirchroa op 21, 22 en 23 mei 2020 geen doorgang vindt. Als organisatie hebben we besloten om de volgende editie rond Hemelvaart 2021 te houden. Op dit moment zijn we in overleg hoe we de reeds gekochte tickets kunnen restitueren. Zodra wij meer weten maken we dit bekend. Tot die tijd… blijf gezond!

Een tafel reserveren

Wist je dat tijdens het evenement op vrijdag en zaterdag ook een statafel op naam inclusief Pittermänchen gereserveerd kan worden? Een Pittermännchen is een Kölsch biervaatje van 10 liter dat in Keulen en omgeving zeer populair is bij feesten en evenementen. Het wordt door de kelner op tafel geïnstalleerd waarna je zelf een lekker vers getapt Kölsch biertje kan tappen. Ook bij het Colonia i Kirchroa evenement is het een populair item, dat is namelijk gebleken tijdens de vorige editie. Dus wil je verzekerd zijn van een goed plekje voren aan en samen met vrienden, familie of vereniging aan een eigen tafel zelf een biertje tappen? Neem contact met ons op voor meer informatie.  

Gaan jullie ons helpen met uitbreiden?

Om onze Facebook pagina verder uit te breiden zijn wij op zoek naar jullie hulp. Het duurt maar een paar klikken: – Bezoek onze Facebook pagina Colonia i Kirchroa – Ga naar het gedeelte ‘Community’ – Klik op ‘Vrienden uitnodigen’. – Klik op ‘alles selecteren’ en uitnodigingen verzenden. Eventjes wachten en de uitnodigingen worden verstuurd. Namens het team en onze sponsoren alvast bedankt.

Vraag en antwoord

Zijn de consumptie penningen van 2019 nog geldig? Deze zijn niet meer geldig in 2020 en kunnen helaas dan ook niet meer ingeleverd worden. Is de Markt tijdens het evenement afgesloten? Nee, de cafés en terrassen zijn vrij toegankelijk. Alleen het paviljoen werkt op vrijdag- en zaterdagavond met tickets. Zijn voor alle dagen tickets nodig? Nee, het dag programma van donderdag 21 mei 2020 is vrij entree. Voor vrijdag 22 mei 2020 en zaterdag 23 mei 2020 is via tickets. Waar kan ik tickets krijgen? Tickets kunnen online besteld worden of via onze voorverkoop adressen, kijk op de ticket pagina voor meer info. Kan ik ook een reserveren? Ja dat kan, maar alleen in combinatie met een statafel en Pittermännchen bier vaatje (neem contact op voor meer informatie). Is er ook eet gelegenheid? Ja, in de biergarten is een eet gelegenheid aanwezig. Wat zijn Lees verder