Programma vrijdag 31 mei 2019

Op vrijdag wordt het programma gevuld door Ummer d’r Neaver en de bekendste band uit Keulen, de Bläck Fööss. Tussen de acts door zal onze DJ Kölsch zorgen voor een gezellige sfeer met muziek uit Colonia en omstreken.

Het paviljoen is open vanaf 18:00 uur en het programma zal om 19:00 starten.

 

Een eigen tafel reserveren?

Tijdens deze avond wordt er natuurlijk een lekker biertje uit Keulen getapt en wel Dom Kölsch. Maar er kan ook een tafel gereserveerd worden met een eigen 10 liter vaatje inclusief originele glazen, in Keulen bekend als een Pittermännchen.

Gezellig zelf een biertje tappen samen met vrienden, familie of de vereniging aan een statafel op naam. Reserveer dan een Pittermännchen bier vaatje van 10 liter inclusief glazen (geen plastic). Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Bläck Fööss

Bläck Fööss

©studio157.de / thomas ahrendt

Opgericht in 1970, is de band nu (2019) in het 49e jaar van zijn bestaan en heeft tot nu toe niet minder dan 43 albums uitgebracht. Zij behoren tot Keulen net zoals ‘der Dom’.

Veel nummers van hun meer dan 400 titel omvattende repertoire zijn Evergreens geworden (Bye by my love, Du bes die Stadt, enz.) – sommige hebben al de status van volksliederen. Nummers als Drink doch eine met, En unserem Veedel, Unsere Stammbaum en nog veel meer behoren bij de Kölsch-liedjes.

Sinds 2017 gaat de band verjongd op tour. In plaats van Kafi Biermann, Peter Schütten en Hartmut Priess zijn er nu Mirko Bäumer (zang), Pit Hupperten (zang, gitaar) en Hanz Thodam (bas).

Na het uitbrengen van hun veelgeprezen album “Su schön wie augenblecklich” in november 2018 en het afsluiten van het jaar met een oude jaars concert in de uitverkochte Lanxessarena, kijkt de band uit naar een divers en opwindend tour jaar 2019.

Klik hier voor meer informatie over de band en hun liedjes.

 

Ummer d’r Neaver

Ummer d'r Neaver

Ummer d’r Neaver is een dialectgroep welke startte in 1981 als duo Bert & Jo. Zij staan bekend om hun popachtige muziek en live optredens met de nodige kolderpraat.

Tijdens het voorprogramma worden de liederen van onze enige echte Nico Ploum ten gehore gebracht. Na de Bläck Fööss zullen Joost en zijn team de tent nog even goed op de kop zetten met de nodige liedjes van deze Kerkraadse formatie.

Meer informatie over Ummer d’r Neaver.

 

2 reacties op “Vrijdag 31 mei 2019”

  1. Marc Bleeker

    Is het al bekend hoe laat Black fooss klaar zijn met spelen, ivm de oppas?

    1. admin

      Dat zal zo rond de klok van 23:00 uur zijn.

Laat een reactie achter